[- A D M I N I S T R A T O R I -] > OBAVIJESTI ADMINISTRATORA

Održavanje

<< < (10/10)

Zocky:
OK, čujemo se po potrebi.

Danijel:
VAŽNA OBAVIJEST!

U planu je, najvjerojatnije ovaj mjesec, potpuna rekonstrukcija Astroforuma, jer kako znate, više ne rade neke funkcije i dijelovi foruma koji su ispali iz normalnog rada.

Ako imate nešto važno za sačuvati od svojih poruka i sadržaja, pospremite si, backupirajte i slično, jer ako nešto krene naopako, ne mogu garantirati da će sve biti vraćeno!

Hvala vam na razumijevanju.

Danijel:
Obavijest sa Plus-a:

Poštovani,

u četvrtak 05.04. nakon 23:30 h, i u petak 06.04. do 04:00 h, provodit ćemo radove na dijelu infrastrukture gdje se nalazi Vaš server. Ne očekujemo prekide u radu servera, međutim ako do njih dođe bit će riješeno u navedenom vremenskom intervalu.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Danijel:
Nova obavijest sa Plusa:

Poštovani,

u srijedu 18.04. nakon 23:00 h, i u četvrtak 19.04. do 05:00 h, provodit ćemo radove na dijelu infrastrukture gdje se nalazi Vaš server. Za vrijeme radova, pristup serveru će nakratko biti onemogućen. Procijenjeno trajanje nedostupnosti je između 15 i 20 minuta, u nekoliko intervala.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Danijel:
Današnja obavijest sa Plusa:


--- Citat: ---Poštovani,

sutra, nakon 22:00 sata, provodit ćemo radove na serveru na kojem se nalazi Vaš hosting paket. Za vrijeme radova, pristup serveru će nakratko biti onemogućen. Procijenjeno trajanje nedostupnosti je između 10 i 15 minuta.

Hvala Vam na razumijevanju.
 
Ova se obavijest odnosi na uslugu Sprint Professional zvjezdarnica.com.


--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju