[- A D M I N I S T R A T O R I -] > OBAVIJESTI ADMINISTRATORA

Održavanje servera

(1/3) > >>

Danijel:
Ovo je važna obavijest za sve one koji se koriste e-mailom Zvjezdarnice ali i za one koji borave na Zvjezdarnici odnosno AstroForumu.

Dobio sam od Plusa slijedeću obavijest:


--- Citat: ---Dana 17.6.2011. (petak) u ponoć raditi ćemo prežičavanje mrežne opreme u ormaru gdje je server sa kojeg se poslužuju Vaše web stranice i e-mailovi.

Moguće je da će doći do prekida u radu Vaših web stranica i e-mailova u nekoliko navrata u trajanju od par minuta i tako do 4 ujutro u subotu 18.6.2011.

Ovaj je zahvat nužan da bi usluga i dalje mogla neometano raditi, ispričavamo se na neugodnostima i zahvaljujemo na razumijevanju.
--- Kraj citata ---

Dakle, savjetujem vam da od petka u ponoć pa do subote u jutro, vrijeme koje provodite, provedete vani i promatrate nebo, fotkate nove astrofotografije ili jednostavno idite đuskati u disko, šlatati cure ili kuda već petkom izlazite :mrgreen:

Danijel:
Dobio sam danas obavijest od Plusa da će s ciljem unaprijeđenja kvalitete, brzine i stabilnosti usluga, 8. prosinca (znači sutra) imati radove na serverima. Radovi će se odvijati nakon 22:30 sati, a očekivano vrijeme nedostupnosti web i e-mail servisa iznosi oko 30 minuta.

Znači povremeno će dolaziti do otežanog prometa i nedostupnosti stranica pa vas molim da to uzmete u obzir.

Danijel:
Obavijest!

U petak 27. i subotu 28. srpnja nakon 23:00 sati tehničari u data centru obavljati će redovno održavanje servera s ciljem poboljšanja kvalitete usluga. Tijekom radova mogući su kraći prekidi u radu web i e-mail servisa. Obavijest se odnosi na usluge: - Sprint Professional na domeni zvjezdarnica.com

Dakle, ako vam Zvjezdarnica i Astroforum budu privremeno nedostupni, pokušajte doći kasnije :251:

Danijel:
Obavijest sa Plusa:

U petak 26. travnja 2013. godine, s početkom u 01:00 sat, započet ćemo s redovnim održavanjem dijela infrastrukture. Tijekom radova doći će do prekida u radu web i e-mail servisa. Očekivano trajanje prekida je oko 20 minuta.

Dakle, u to vrijeme svi koji koriste e-mail Zvjezdarnice mogu očekivati da im e-mail servis bude kasnio ili povremeno bio nedostupan za korištenje.

Danijel:
Plus me obavijestio:

U subotu 26. listopada nakon 23:30 sati, započet ćemo s redovnim održavanjem dijela mrežne infrastrukture.
Naši će tehničari većinu planiranih radova obaviti posve neprimjetno, no zbog opsega posla, mogući su kratkotrajni prekidi u radu web i e-mail servisa.

Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju