Suradnja


Zvjezdarnica nije zamišljena kao stranica na kojoj piše samo jedan čovjek. Otvorena je svima koji žele, znaju i imaju volju pisati o svemu iz svijeta znanosti i tehnologije. Znači ne samo astronomije i astronautike. Zato, ako smatrate da možete doprinijeti popularizaciji znanosti i tehnologije, slobodno nam se javite. Rado ćemo surađivati s vama. Otvoreni smo za suradnju. Ovu je priliku iskoristilo mnoštvo autora, a što možete vidjeti u prikazu članaka po autorima. Bavite li se astrofotografijom, zainteresirani smo objaviti vaše fotografije u rubrici "Astronomska slika dana" ili u Astrogaleriji. Dakle, imate li svoje astrofotografije, smatrate da su dovoljno kvalitetne i želite ih objaviti, slobodno nam se javite!
Isto tako, ukoliko ste samo posjetitelj i povremeni gost ovdje, a imate kakvu novost ili zanimljivost o znanstvenim događanjima koja se pripremaju ili događaju u okolici mjesta gdje živite, slobodno možete napisati koju riječ i o tome u Najavama događanja.
Javiti nam se možete putem servisa za kontakt na Zvjezdarnici.

Zvjezdarnica je neprofitni projekt, zasnovan na entuzijazmu i nije u mogućnosti isplaćivati bilo kakve honorare ili slično. Znači, svi suradnici ovdje su isključivo na dobrovoljnoj osnovi. Obveza Zvjezdarnice prema njima sastoji se u tome da svaki njihov uradak potpiše punim imenom i prezimenom te linkom na njihove web stranice ako ih imaju i ako to žele, predstavimo ih javnosti. Više od toga ne možemo obećati. Naravno, u obzir dolazi i odlazak na piće ili ćevape ukoliko se steknu uvjeti za to :o)