Uvjeti korištenja


Korištenjem bilo kojeg dijela ovih stranica ili svih njihovih dijelova automatski prihvaćate sva važeća pravila korištenja. Korisnici su dužni upoznati se s uvjetima korištenja, te se smatra da su korištenjem ovih stranica u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja i da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio ovih stranica ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

STRANICE
Posjetiteljima se u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja ovih stranica. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje stranica ukoliko ne krše pravila korištenja. Ove se stranice sastoje od sadržaja koji su vlasništvo njihovih izdavača ili autora, te od sadržaja partnera i suradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te poveznica (linkova) na vanjske stranice. Sadržaji se objavljuju u dobroj namjeri. Sve sadržaje ovih stranica koristite na vlastitu odgovornost i ove se stranice kao i njihovog vlasnika, ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup stranicama i svim njihovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako nije naznačeno drugačije.

AUTORSKA PRAVA
Zvjezdarnica polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (grafički materijal, pisani materijal, baze podataka i programerski kod). Tekstualni, slikovni i grafički materijal objavljen na ovim stranicama vlasništvo je autora ili izdavača tog materijala kao i vlasnika autorskih prava na taj materijal. Zabranjeno je kopiranje i objavljivanje bilo kojeg dijela ovih stranica na drugim portalima ili web stranicama bez dozvole autora. Želite li koristiti nešto od sadržaja na Zvjezdarnici, obavezno nam se javite i obrazložite što i u koje svrhe vam je potrebno.

Dozvoljeno je prenositi sadržaj Zvjezdarnice putem ponuđenog RSS kanala. Ukoliko smatrate da su povrijeđena Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

POVEZNICE NA VANJSKE STRANICE
Neke od poveznica vode na web stranice izvan ovih stranica. Zvjezdarnica poveznice (linkove) objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornom za sadržaje izvan ovih stranica.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Zvjezdarnica se obvezuje štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri, poštujemo privatnost svojih korisnika i posjetitelja ovih stranica.

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA
Zadržavamo pravo da bez prethodne najave promijenimo uvjete korištenja. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Zvjezdarnici smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.